Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de spørgsmål vi oftest bliver stillet om årskort til Kongernes Samling.

Er der rabat på medlemskabet, når jeg fornyer mit årskort?
Nej, prisen er den samme.
Hvorfor modtager jeg ikke invitationer til arrangementer?
Vi sender ikke længere almindelig post til vores medlemmer. Alt kommunikation og information til medlemmer sker via e-mail. Får du ingen mails er det fordi, vi ikke har din e-mail adresse. Du kan redigere dine informationer ved at sende en mail til Rikke Hesselbjerg på rh@kosa.dk.
Kan jeg få rabat andre steder med mit årskort?
Ja. Du har gratis adgang til Rosenborg, Amalienborgmuseet og Koldinghus. Du får 50 % rabat på entré til Egeskov, Den Gamle By, Brandts, Givskud Zoo og Vadehavscentret. Du får 10 % rabat i Slotsbutikkerne, Madkælderen og Lillis. Du får 20 % rabat på entré til Trapholt og Geografisk Have.
Kan jeg få rabat for to personer med et dobbelt årskort?
Ja. Alle fordelene gælder for to personer.
Hvorfor får jeg ikke tilsendt nyt kort, når jeg fornyer mit medlemskab?
Efter du har fornyet dit medlemskab online eller i billetsalget, får du udleveret et årsmærkat i billetsalget til at sætte på dit årskort.
Jeg har meldt mig ind online, hvordan får jeg mit årskort?
Du får tilsendt dit kort med posten. Ønsker du at besøge museerne inden du har modtaget dit kort, kan du medbringe din kvittering.
Kan jeg opsige abonnementet?
Ja, du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Årskortet gælder 12 måneder fra købsmåned. Opsiger du det indenfor 12 måneder, vil dit årskort gælde resten af perioden.
Dette indhold er låst

Du skal være medlem af Museumsklubben Kongernes Samling for at se dette indhold.
Som medlem af Museumsklubben Kongernes Samling får du et årskort med fri entré til Rosenborg, Amalienborg og Koldinghus og en række fordele og tilbud, samt adgang til alt indhold i Kongernes Samling Ekstra.